Philipp Trommlers Blog

Paged Out! #3 er ud

Efter en fire år lang ventetid, den tredje udgave af Paged Out! magasinet kom ud i December. Fra at gennemse artiklerne virker deres kvalitet meget godt.

Udgivet af Philipp Trommler. Denne artikel er også blevet oversat til: de, en.

I hans blog artikel fra August 2023 skriver Paged Out! projektlederen om grunder for forsinkelserne og giver indsigter i ændringer i projektet (magasinet bliver nu drevet og forvaltet af projektlederens virksomhed og har en ny redaktør, til at sikre dets fremtid).

Indholdsmæssigt ser den nye udgave (OBS! Stor PDF!) så god som de foregående ud. Jeg har ikke læst alle artikler endnu, men de der jeg har læst var i det mindste så interessante som de fra 2019. Ligesom før handler artiklerne om hardware, software og kunst.

Som altid begynder med offentliggørelsen af en udgave også Call-for-Paperen til den næste. De siger, at vi ikke skal vente så længe denne gang…

Gemt under Paged Out!. Tags: magazine, reading.

Vil du kommentere på denne artikel? Skriv til mig på blog [at] philipp-trommler [dot] me!

Artikler fra blogs, jeg følger på nettet

C++ time_point wackiness across platforms
via Writing - rachelbythebay, January 1, 2024

It's a new year, so let's talk about some more time-related shenanigans. This one comes from the world of writing C++ for multiple platforms. A couple of weeks ago, I was looking at some of my code and couldn't remember why it did something go…

Estimating Standard Deviation From Timeseries
via Two-Wrongs, December 31, 2023

How bad are search results? Let's compare Google, Bing, Marginalia, Kagi, Mwmbl, and ChatGPT
via , December 30, 2023

In The birth & death of search engine optimization, Xe suggests Here's a fun experiment to try. Take an open source project such as yt-dlp and try to find it from a very generic term like "youtube downloader". You won't be able to find …

Genereret af openring